Björholmen Marina Sealodge

Vid Björholmens välbevarade fiskeläge
 

På Tjörns västra sida ligger Björholmen Marina Sealodge placerat på bryggan sedan tar Stigfjordenarkipelagen och det öppna havet över. Intill ligger det lilla samhället där de vita husen ligger tätt tillsammans på klipporna. Hit beger man sig för att få tid till reflektion och för att njuta av stillheten och naturens skådespel. Lägg till detta vällagade rätter baserade på råvaror från havet och den omgivande landsbygden i kombination med komfortabelt boende och vistelsen blir komplett.

Boka nu

En weekend på Björholmens Marina Sealodge är sann rekreation. Här tar man långa promenader längs klipporna, kryper ner i en badtunna på stranden eller värmer sig i bastun längst ut på bryggan och njuter av den saltstänkta utsikten. Är man sugen på en utflykt är det nära till Skulptur i Pilane och Pilane gravfält där fornlämningar från stenåldern under sommaren lever sida vid sida med modern konst. Det är heller inte långt till Akvarellmuseet i Skärhamn eller västkustpärlan Kyrkesund där man med fördel kan ta färjan över till Härön som är fylld av fina promenadstigar. Sedan bjuds det vällagade rätter i restaurang Ultra Marin och komfortabelt boende där den omgivande naturen blir en del av varje rum via den egna balkongen eller uteplatsen.

En minnesvärd dag med havet som kuliss. På Björholmen Marina Sealodge finner man en unik inramning till varje fest, bröllop eller annan högtidsdag. Kanske väljer man att förlägga vigselakten på klipporna eller varför inte på en båt som sedan lägger till vid bryggan. Då man åter har fast mark under fötterna väntar den smyckade festlokalen som rymmer upp till 110 personer. Maten tillagas i det välrenommerade köket och då den stora dagen når sitt slut drar man sig tillbaka till ett boende som gör dagen än mer minnesvärd.

Himmel & Hav på Björholmen Marina Sealodge
Njut av en härlig och avslappnande helg på Björholmen Marina Sealodge med mat och boende... Läs mer Romantisk Weekend, Högtider

Björholmen 101

47191 Klövedal, Tjörn

Tel: 0304-745272

Epost: guest@bjorholmensmarina.se

www.bjorholmensmarina.se

Hitta hit