Bjertorp Slott

- Låt drömmen om slottet bli sann

 

Ingen undgår att bli hänförd av Bjertorp Slott; Sveriges yngsta jugendslott både välkomnar och överraskar sina gäster. Varje rum bär på sin egen unika historia och det prisbelönta köket bjuder på lokala smaker. Utanför det eleganta - men högst personliga - slottet  väntar Varaslättens undersköna natur på att upptäckas. Cykla längs slingrande landsvägar, gå en golfrunda, delta i en jakttur - eller lyssna på musik i den vackra slottsparken.

Boka nu

Fly vardagen en stund och unna dig ett sagolikt slottsliv på Bjertorp Slott! De vackra rummen och den goda maten sätter definitiv guldkant på tillvaron. Här finns weekendpaket för alla smaker, för den aktive såväl som för livsnjutaren. Golfaren stortrivs på Vara-Bjertorp GK,  gourmeten njuter av kökets lokala delikatesser - och ett slott tar förstås kärleken till nya romantiska höjder…

Bara ett stenkast från Bjertorp Slott ligger Västergötlands bästa golfbana - Vara-Bjertorp GK. Men låt dig inte luras av den fantastisk slottsmiljön och det flacka landskapet - banan ger alla en utmaning, oavsett handicap. Efter en härlig golfrunda sätter du dig till bords och njuter av en härlig fyrarättersmiddag - eller till och med en sexrättersmiddag. Sover gör du i sagolika rum och vaknar därefter utvilad till nya golfäventyr.

Bjertorp Slott är ett slott för kropp och själ: Här kan du koppla av i lugn och ro och ladda dina batterier. På slottet finns en relaxavdelning där du kan njuta av sköna bastubad och välgörande massage.

Vad är väl ett bröllop på ett romantiskt slott - om inte alldeles, alldeles underbart! Bjud in till bröllop eller fest på Bjertorp Slott och ni får garanterat en oförglömlig upplevelse tillsammans med era gäster. Om ni vill kan ni hyra hela slottet och har då tillgång till 35 hotellrum med totalt 65 bäddar, en festsal, en matsal och flera salonger samt förstås den vackra slottsparken. På Alla Hjärtans dag arrangerar också Bjertorp slott drop in-vigslar. Bjertorp Slott tar

535 91 Kvänum

Tel: 0512-300 500

Epost: info@bjertorpslott.se

www.bjertorpsslott.se

Hitta hit