Bergabo Hotell & Konferens

- Tjörns största hotell

 

I Rönnäng på Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerrak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär. Hotell Bergabo är Tjörns största hotell med 115 bäddar fördelade på 45 olika boenden. Byggnaderna klättrar längs berget och erbjuder harmonisk avskildhet och i de flesta fall har de nyrenoverande rummen en hänförande vacker havsutsikt.

Boka nu

Här bor du och din vän i moderna dubbelrum med WC och dusch på rummet. Det välkända köket på Bergabo längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och utvalda efter säsong. En hummer eller viltmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till. Här ser man till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. På Bergabo eftersträvar man givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i köket. Ta ett avkopplande bad i hotellets jacuzzi och njut av bastun med fantastisk utsikt. Tar ni en promenad, så glöm inte att ta en titt på diktaren Per Lagerkvists sommarhus där han skrev många dikter och böcker om bl.a öarna Dyrön, Åstol och Tjörnekalv, som ligger ett stenkast ifrån Tjörn.

Är det så att ni funderar på att gifta er så har Bergabo den perfekta lösningen med kalas och boende samt Rönnängs kyrka som granne.

Ett bröllop på Bergabo blir garanterat en minnesvärd kväll där man ser till varje detalj. Här ordnar man allt från bordsdekorationer till musikval efter era specifika önskemål. Hotell Bergabo står till er tjänst under hela planeringen och hjälper er med komponerande av meny samt passande dryckesval, tidsberäkning, med mera.

På Bergabo finns en lång erfarenhet av bröllopsarrangemang som borgar för att allt blir perfekt på den stora dagen. Därtill att de även har boende i alla olika prisklasser gör att alla kan samlas över en gemensam brunch dagen efter och avsluta det hela på ett fint och minnesvärt sätt. 

Weekendpaket på Bergabo Hotell
Välkomna till Tjörn Omgiven av öns västkustska klippor, med underbara promenadstråk... Läs mer Romantisk Weekend

471 41 Rönnäng

Tel: 0304-74 52 74

Fax: 0304-677352

Epost: bergabo@bergabo.com

www.bergabo.com

Hitta hit