Åkeshofs Slott

- En oas nära storstaden

 

Vill ni veta en liten storstadshemlighet? Charmiga Åkeshofs Slott ligger bara ett stenkast från Åkeshovs tunnelbanestation i Stockholm…. Det lilla slottet med anor från 1400-talet är en underbar oas för alla dem som behöver koppla av efter en hektisk arbetsperiod. Redan när du går uppför slottsbacken rinner stressen av dig. Samtidigt är den här lugna, sköna miljön perfekt för kreativa möten - som också kan fyllas med spännande aktiviteter. Och alla vet väl att ett slott är den bästa platsen för en bal… Kanske ni ska passa på att hyra hela slottet och ha det helt för er själva?

Sist men inte minst: här är alla hundar välkomna. Egen hundkorg och hundgodis ingår när man checkar in med sin fyrfotade älskling.

Boka nu

På Åkeshofs Slott njuter du av livets goda, av promenader i den vackra Judarskogen - glöm inte att ta med dig din fyrbenta älskling, här är alla hundar välkomna - eller i en fåtölj med en god bok. Men framförallt njuter du av den goda maten. På det här charmiga lilla slottet är maten en stor del av upplevelsen. I köket  komponeras gärna middagar med nordiska smaker och efter säsongens råvaror. Kryddorna hämtar man från egen trädgård och samarbetet med lokala odlare ger ett extra grönt kök.  

Säg det brudpar som inte vill ha ett riktigt slottsbröllop - och dessutom ha slottet helt för sig själva och sina gäster. Åkeshofs Slott går utmärkt att hyra för sällskap över 30 personer kan ni hyra.

Här kan ni också viga er: Slottsterrassen passar perfekt, liksom Orangeriet och Nockebysalen. Brudskålen utbringas bäst utomhus, med den vackra Judarskogens som fond. Middagen avnjuts i den vackert uppdukade matsalen - och sedan fortsätter festen i jaktsalen.

Så kan ett bröllop på Åkeshofs Slott gå till - men det bestämmer ni tillsammans med hotellets engagerade personal som gör allt och lite till för att er speciella dag ska bli så speciell som möjligt.

168 38 Bromma

Tel: 08 445 80 77

Epost: stay@akeshofsslott.se

www.akeshofsslott.se

Hitta hit