Ästad Vingård

- Njut av ett lantligt läge

 

Alla Vingårdens bo­en­den är pla­ce­ra­de mitt i en lant­lig idyll. Bäck­stu­gor­na har egensnick­ra­de säng­ar, gräs på husta­ken och na­tu­ren inpå knu­ten. I Sol­vil­lan och tim­mer­stu­gan finns det plats för många, och husen är pre­cis så ru­sti­ka som det låter. Sten­bac­ka­går­den har 24 ho­tell­rum alla med hög mys­fak­tor.

Alla bo­en­de­al­ter­na­tiv lig­ger nära deras vin­gård, re­stau­ang, Sin­ne­nas spa och kon­fe­rens­an­lägg­ning.

Boka nu

Njut av ett lantligt läge.

Alla Vingårdens boenden är placerade mitt i en lantlig idyll. Bäckstugorna har egensnickrade sängar, gräs på hustaken och naturen inpå knuten. I Solvillan och timmerstugan finns det plats för många, och husen är precis så rustika som det låter. Stenbackagården har 24 hotellrum alla med hög mysfaktor.

Alla Ästads boendealternativ ligger nära deras vingård, restaurang, Sinnenas spa och konferensanläggning.

Sinnenas spa.

Sedan urminnes tider har naturens grundelement – jord, luft, eld och vatten varit en källa för lugn och återhämtning. Det är också grundfundamenten i Sinnenas spa, där deras spa-filosofi utgår från naturen och dess läkande kraft

I Sinnenas spa är du omgiven av vattendrag och en naturlig och prunkande växtlighet. Anläggningen är placerad runt Kvarnbäcksdammen – en plats som för ett decennium sedan nyttjades av en kvarn – men där vattnet idag ger en helt annan typ av kraft.

Simma i en sjö av porlande källvatten, begrunda stjärnhimlen i en varm badtunna, lägg in ett vedträ i elden eller se livet under vattenytan i deras undervattensbastu.

Här kan du andas ut och hitta lugnet.

Störst av allt är kärleken, och en härlig fest...

Ästad Vingård har en lång tradition av romantik och kärlek. De älskar det rustikt vackra i deras miljöer och det passar perfekt för ett bröllop. Vingården har sett många nöjda och lyckliga brudpar som fått sina tillställningar precis så oförglömliga och personlig som de önskat.

Många vill återknyta till gamla traditioner, andra tänker nytt. Ästad har lång erfarenhet av olika upplägg, men är väldigt nyfikna på hur er dröm om bröllopsfesten ser ut. Tänk på att ingenting är omöjligt på Ästad Vingård.

En erfaren bröllopskoordinator, med ansvar för allt kring festligheterna, är en trygghet för det blivande paret. I deras paket ingår tre timmars konsultation. En bra uppdelning kan vara en träff i samband med bokningen och ytterligare en träff några veckor innan bröllopet.

Ästad Vingård har en vacker bröllopssvit och trevliga hotellrum för alla gäster. Det är både uppskattat och trevligt att öppna bröllopsgåvorna och äta en god brunch tillsammans med gästerna dagen därpå. En skön avrundning på världens härligaste fest.

Spapaket Guld på Ästad Vingård
Njut av ett Spapaket Guld på unika Ästad Vingård på den halländska landsbygden... Läs mer Spapaket
Vingårdsresa på Ästad Vingård
Njut av en fulländad vingårdsresa till Sveriges vingård i de vackra halländska... Läs mer Mat och Dryck

432 77 Tvååker

Tel: 0340-520266

Fax: 0340- 460 06

Epost: info@astadvingard.se

www.astadvingard.se

Hitta hit