Golfweekend Västsverige

Önskar ni förlägga en golfweekend i Västsverige kan vi erbjuda ett brett utbud. Cirka 40 minuter norr om Göteborg ligger Thorskogs Slott där ni bor i vacker slottsmiljö och spelar på Lysegårdens GK eller Ale GK som båda ligger cirka 20 minuter från slottet. På Tjörns nordvästra sida finner ni Björholmen Marina Sealodge placerat på bryggan. Här erbjuds ni spel på Tjörns GK som ligger endast en kvart från anläggningen.

Björkhaga Hotell & Konferens finner ni i Mullsjö, med närhet till skog och sjö. Inte långt därifrån ligger Ryfors GK som utgör en del av landets golfhistoria, där har man svingat klubban sedan 1888.


Utvalda Weekendpaket

 

Med golfbanan utanför dörren

Följ med till tre anläggningar där man bor endast en järnfemma från golfbanan. När man vridit av tändningen startar en weekend fylld av spel på högklassiga banor, vällagade rätter och ett boende med guldkant.

Vi startar i Skåne ett landskap där man tack vare det mildare klimatet kan ge sig ut på banorna när man fortfarande ser ut över snötäckta vidder längre norr ut i landet. Säkert är det en av orsakerna till att Skåne också är landets mest golfbanetäta område, Elisefarm är en av dessa banor. Anläggningen utgör själva sinnebilden av det typiskt skånska. På långt håll ser man de vitkalkade byggnaderna – en ståtlig mangårdsbyggnad, ett vackert gråstensstall och stora logar som ger en fin inramning till gårdsbilden. När det nuvarande ägarparet tog över anläggningen för drygt 16 år sedan var det för marken och lantbrukets skull utan tanke på annan verksamhet - mycket har hänt sedan dess. Steg för steg renoverade man varsamt den engelskinspirerade herrgården och kan idag välkomna gäster till en komplett anläggning med hotell, restaurang, konferens, spa och golf.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram