Golfweekend i Stockholm

Runt Stockholm med omnejd finner ni många anläggningar i vackra omgivningar där ni kan boka golfpaket med alla de rätta ingredienserna för en vistelse som ger mersmak.

I Grisslehamn ligger Hotell Havsbaden med en mäktig utsikt över Ålands Hav, hit tar ni er på cirka två timmar från Stockholm och väljer mellan att förlägga ert spel på Hallstaviks GK eller Väddö GK.


Utvalda Weekendpaket

 

Spapaket på Trosa Stadshotell & Spa

Spapaket på Trosa Stadshotell & Spa

När man bokar ett spapaket på Trosa Stadshotell & Spa väntar inte bara välgörande spabesök det ingår även en 50 minuters valfri spabehandling, vällagade menyer och stunder att upptäcka den mysiga lilla skärgårdsstaden Trosa.

vårt mest exklusiva paket
Spalyx

När man känner att man är värd något alldeles extra är det Spalyx-paketet som gäller.

Att bli ompysslad i en charmig och lite lyxig miljö med god mat och dryck samt härliga spabehandlingar är vi väl alla värda ibland. Minisvit är ett större dubbelrum med en sittgrupp, minibar och smart-TV.

I Spalyx-paketet ingår två nätter med frukost på rummet. Champagne och tryfflar på rummet vid ankomst. Ankomstdagen serveras afternoon tea framför brasan och nästa dag en lunch.
 

Båda kvällarna serveras fyrarättersmiddag i matsalen med utvalda viner.

Två valfria 50 minuters spabehandlingar ingår och bokas i förväg.

SpaLyx går tyvärr inte att boka under sommaren eller i december samt jul- och nyårsperioden.
Tillägg för etagesviten 495:-/person och natt

Pris 5725 kr/person

Läs mer och boka här.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram