Golfweekend Småland

För en golfweekend i Småland vill vi ta er med till två anläggningar. I Växjö ligger det pampiga stenslottet Teleborgs Slott vid sjön Trummen, här kan man välja att spela på Växjö GK som ligger cirka en halvmil från slottet, en av många banor i området. Väljer ni att bor på Björkhaga Hotell i Mullsjö kan ni istället spela på Ryfors GK, en högklassig 18-håls park- och skogsbana med både vatten och rejäla nivåskillnader som tillsammans skapar en golfrunda fylld av variationer. Som spelare på Ryfors blir man även en del av den svenska golfhistorien, här har man spelat golf sedan 1888!


Utvalda Weekendpaket

 

Stora Slottspaketet på Teleborgs Slott

Stora Slottspaketet på Teleborgs Slott

Från 3 560 kr/person

Ta en tur till Växjö och upplev vad staden har att erbjuda. Museum, prisade restauranger, närheten till Glasriket eller varför inte bara njuta av en promenad i slottsparken.

Golfresa med mervärde!

Kanske är det nog att bara få komma iväg med killgänget på en golfweekend. Vill man få det lilla extra följer här några tips från tre anläggningar som vet hur man skapar ett mervärde åt en helg i golfens tecken.

Söker man en plats för en golfweekend längs västkusten är Hotel Tanums Gestgifveri en perfekt utgångspunkt, placerat mitt i Bohuslän. Med gästgiveriet som bas har man många valmöjligheter inte bara när det gäller val av golfbana, omgivningarna bjuder på ett rikt utbud av möjligheter till ytterligare förströelser. Andreas Fyrvik, hotellchef på Hotel Tanums Gestgifveri, berättar lite mer om vad som lockar gästerna att boka in en golfweekend på gästgiveriet.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram