Boka din weekend här:

Golfweekend Skåne

I Skåne är det aldrig långt till nästa högklassiga bana, tack vare det mildare klimatet kan ni här boka in en golfweekend då andra delar av landet fortfarande erbjuder skidpaket. Våra skånska anläggningar erbjuder attraktiva golfpaket med rundor på närliggande golfbanor i kombination med god mat och genuina boendemiljöer. På Bjärehalvön, Sveriges golfbanetätaste område,  hittar ni Margretetorps Gästgifvaregård, utanför Höör kan ni besöka Elisefarm vars prisbelönta golfbana omger anläggningen. På det sköna Österlen ligger vårt andra skånska slott, Kronovalls Vinslott, i slottets golfpaket ingår spel på Österlens Golfklubb. En knapp mil därifrån finner ni Brösarps Gästgifveri, här kombineras det skånska gemytet med spel på fem närbelägna banor.


Utvalda Weekendpaket

 

Gästgiveripaket på Margretetorp

Gästgiveripaket på Margretetorp

Med Margretetorps Gästgiveripaket får du en äkta Skånsk gästgiveriupplevelse. Innan du lägger dig att vila efter maten bör du passa på att njuta en stund av naturen. Bokskogen finns runt hörnet och bäcken porlar. Vad kan vara mer romantiskt än ett gästgiveri på landet!

Inklusive:
- Smörgåsbord
- Trerätters klassisk meny
- Övernattning inkl. generös frukost

Pris per person i dubbelrum:
1460 kr

Pristillägg per person och natt:
Dubbelrum hörnrum 100 kr
 

Boka nu

Med golfbanan utanför dörren

Följ med till tre anläggningar där man bor endast en järnfemma från golfbanan. När man vridit av tändningen startar en weekend fylld av spel på högklassiga banor, vällagade rätter och ett boende med guldkant.

Vi startar i Skåne ett landskap där man tack vare det mildare klimatet kan ge sig ut på banorna när man fortfarande ser ut över snötäckta vidder längre norr ut i landet. Säkert är det en av orsakerna till att Skåne också är landets mest golfbanetäta område, Elisefarm är en av dessa banor. Anläggningen utgör själva sinnebilden av det typiskt skånska. På långt håll ser man de vitkalkade byggnaderna – en ståtlig mangårdsbyggnad, ett vackert gråstensstall och stora logar som ger en fin inramning till gårdsbilden. När det nuvarande ägarparet tog över anläggningen för drygt 16 år sedan var det för marken och lantbrukets skull utan tanke på annan verksamhet - mycket har hänt sedan dess. Steg för steg renoverade man varsamt den engelskinspirerade herrgården och kan idag välkomna gäster till en komplett anläggning med hotell, restaurang, konferens, spa och golf.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram