Golfweekend med kvalitet och mervärde

Att kombinera vistelsen med en runda på golfbanan är för många en självklarhet då man planerar sin weekend eller konferens. Våra Smultronställen kan erbjuda erkända golfbanor i närområdet, några har till och med första tee utan dörren. Här finner ni ett brett utbud för både den erfarne golfaren och för er som vill pröva på denna ”ädlaste” av sporter. Spendera en golfweekend i någon av dessa vackra miljöer där man kombinerar golfen med utsökt mat och dryck, komfortabelt boende och möjligheter till att avrunda dagen i njutningens tecken och unna er en välgörande behandling efter en lång dag på golfbanan.


Med golfbanan utanför dörren

Följ med till tre anläggningar där man bor endast en järnfemma från golfbanan. När man vridit av tändningen startar en weekend fylld av spel på högklassiga banor, vällagade rätter och ett boende med guldkant.

Vi startar i Skåne ett landskap där man tack vare det mildare klimatet kan ge sig ut på banorna när man fortfarande ser ut över snötäckta vidder längre norr ut i landet. Säkert är det en av orsakerna till att Skåne också är landets mest golfbanetäta område, Elisefarm är en av dessa banor. Anläggningen utgör själva sinnebilden av det typiskt skånska. På långt håll ser man de vitkalkade byggnaderna – en ståtlig mangårdsbyggnad, ett vackert gråstensstall och stora logar som ger en fin inramning till gårdsbilden. När det nuvarande ägarparet tog över anläggningen för drygt 16 år sedan var det för marken och lantbrukets skull utan tanke på annan verksamhet - mycket har hänt sedan dess. Steg för steg renoverade man varsamt den engelskinspirerade herrgården och kan idag välkomna gäster till en komplett anläggning med hotell, restaurang, konferens, spa och golf.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram