Bröllop Västsverige

I Västsverige finns fem stycken Smultronställen som alla har lång erfarenhet av att ordna fester och bröllop. Thorskogs Slott ca 35 mil norr om Göteborg, ett sagoslott med vackra miljöer. Björkhaga Hotell & Konferens, ett genuint hotell i Mullsjö. På Bohusläns vackra klippor hittar vi Björholmen Marina på Tjörn,  Bergabo Hotell & Konferens i Rönnäng och Hotell Kungshamn i Kungshamn.


Vinterbröllop – en gnistrande saga i vitt

Upptäck romantiken och glädjen i ett vinterbröllop. Gnistrande snö, levande ljus och de rätta färgdetaljerna gör ett vinterbröllop till en mycket speciell upplevelse. Nu upptäcker allt fler fördelarna med att gifta sig på vintern. 

Rimfrosten gnistrar i de belysta träden. Hundratals facklor och marschaller som brinner i hela slottsparken. Tända brasor i öppna spisar och levande ljus i varje liten vrå inne i slottet. Ett bröllop på Thorskogs Slott är verkligen så stämningsfullt och romantiskt som man kan förvänta sig.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram