Bröllop Stockholm

För ett bröllop runt Stockholm bjuder våra anläggningar på unika miljöer för att förgylla er stora dag. På korta 30 minuter når ni fantastiska c/o Häringe Slott.

Ca 2 timmar bort ligger Färna Herrgård, Wreta Gestgofveri, Söderköpings Brunn, Husby Säteri och Hotell Havsbaden. Färna är en oas i Bergslagen, här kan ni vigas i lusthus, orangeri eller mausoleum och vid Göta kanal ligger Söderköpings Brunn där det första bröllopet gick av stapeln för 150 år sedan. På Havsbaden i Grisslehamn firar ni er dag med utsikt över Ålands Hav.


På Häringe Slott vågar man ta ut svängarna

Söker man en plats för bröllop där man inte begränsas av det konventionella och förutsägbara bör man ta en titt på Häringe Slott. Här ges inga pekpinnar bara uppmuntran att gå sin egen väg.

Häringe är ett slott fyllt av spännande historier. Gustav Vasa har huserat på ägorna och det var en av Gustav II Adolfs närmaste män, fältmarskalk Gustav Horn, som lät uppföra slottet år 1657. Horn fick slottet som ett bevis på kungens uppskattning. Han fick även den trumpet som idag smyckar väggen i entrén, en trumpet vars fanfar har ljudit över vidderna i slaget vid Lützen.

Dessa historiska män ska givetvis inte förringas men det är den efterkommande brokiga ägarskaran som skapat den unika miljö som gör Häringe till det extravaganta slott det är idag. Madeleine Rudefors, försäljnings- och marknadsföringschef på Häringe Slott, berättar gärna mer om slottet och hur det genom åren varit platsen för oförglömliga fester.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram