Bröllop Småland

Välkommen att fira er stora dag på någon av våra härliga Smultronställen i Småland.

I Växjö hittar ni Teleborg Slott, ett romantisk klassiskt slott med fina möjligheter för både fester och bröllop. På Hotel Amalias Hus i Gränna passar den privata festen allra bäst eller det lilla intima bröllopet. Här serverar mat av yppersta klass och rummen är alla av olika karaktär och varsamt inredda i tidsenlig stil med fantastisk utsikt över Vättern.

På Smålands yttersta gräns i hittar ni gemytliga Björkhaga Hotell & Konferens, här har man lång erfarenhet av att arrangera bröllop och fester. Maten är högklassig och stämningen är varm och personlig.


Håll koll på planeringen!

Hemligheten bakom ett bröllop utan stress är planering. Utan en bra planering kan det vara svårt att hålla koll på alla detaljer.

Budget eller lyx? Kyrka eller borgerligt? Stort eller litet? Plats, fotograf, smink... det är många beslut som skall tas när man väl har bestämt sig för att gifta sig. Vi har tagit fram en checklista som hjälper er få kontroll över planeringen.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram