Bröllop Skåne

Planerar ni bröllop i Skåne kan ni välja mellan tre unika anläggningar.

Ca 25 minuter från Helsingborg hittar ni Margretetorps Gästgifvaregård. Där vid Bjärehalvön, där Hallandsåsen möter den skånska slätten, kan du sova gott på hotellet, fira födelsedagar och bröllop, äta skånska läckerheter i restaurangen och aktivera dig på dagen.

I hjärtat av landskapet kan ni istället förlägga dagen på Elisefarm, en engelskinspirerad herrgård från 1700-talet vars vitkalkade byggnader ger en speciell inramning till er dag.  Vid kanten av det mytomspunna Österlen ligger Brösarps Gästgifveri med det skånska gemytet som ständig gäst i lokaler inredda i skånsk allmoge och väggarna prydda av Österlenkonst.


Håll koll på planeringen!

Hemligheten bakom ett bröllop utan stress är planering. Utan en bra planering kan det vara svårt att hålla koll på alla detaljer.

Budget eller lyx? Kyrka eller borgerligt? Stort eller litet? Plats, fotograf, smink... det är många beslut som skall tas när man väl har bestämt sig för att gifta sig. Vi har tagit fram en checklista som hjälper er få kontroll över planeringen.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram