Bröllop Dalarna

I vackra Dalarna finns alla förutsättningar för ditt drömbröllop! Du hittar tre Smultronställen här. I Leksand ligger Korstäppans Herrgård, en herrgård med romantisk inredning precis intill Siljan. Den högklassiga maten serveras i den nyrenoverade matsalen och bor gör man i personöligt inredda rum.

15 minuter norr om Leksand ligger Tällbergsgårdens Hotell. Miljön här är verkligen förtrollande, som en äkta saga! Njut en fantastisk miljö med utsikten över Siljan som en av höjdpunkterna.

I Hedmora ligger Garpenbergs Slott, här känner du dig som en kung och drottning bara du kliver in genom den stora porten. Med sina 80 bäddar finns här plats för såväl de stora som små bröllopen.


Håll koll på planeringen!

Hemligheten bakom ett bröllop utan stress är planering. Utan en bra planering kan det vara svårt att hålla koll på alla detaljer.

Budget eller lyx? Kyrka eller borgerligt? Stort eller litet? Plats, fotograf, smink... det är många beslut som skall tas när man väl har bestämt sig för att gifta sig. Vi har tagit fram en checklista som hjälper er få kontroll över planeringen.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram